Udtalelser


Bryllup i Næsby Kirke

Jeres kor var fantastisk og det gik lige til hjertet. Stort set alle fældede en tåre – nogle mere end andre. Jeg kan kun sige, at I har virkelig gjort vores dag uforglemmelig og mindeværdig for mange – inklusiv os. I skal have en stor tak og mine varmeste anbefalinger.

De bedste hilsner
Michael Dereli

Bryllup i Fredens Kirke

Kære Able Gospel Choir
Tak for en super mini koncert!! I har fået meget ros fra vores gæster, det lød fantastisk!!! Håber vi hører jer en anden gang!!

Venlig hilsen
Kasper Larsen

TV2’s Årskavalkade 2008

Endnu engang tusinde tak fordi I havde lyst til at være med. I var helt suveræne! Jeg kunne nu godt ha’ ønsket mig, at jeg havde haft lidt mere tid til at sludre med jer alle.
Endnu engang TAK.

Vibeke Schultz
Projektleder, News and Current Affairs

Diabetesforeningens årlige repræsentantskabsmøde

Mange tak for en meget fin oplevelse med Able Gospel Choir i forbindelse med Diabetesforeningens repræsentantskabsmøde i lørdags. Efterfølgende blev i simpelthen overdænget med roser. Nogle mente endda, at det var det bedste repræsentantskabsmøde i mands minde – fordi det blev åbnet så festligt.
Så endnu engang: Mange tak for en meget fornem præstation.

Benny Kristensen
HR-chef

Gadegudstjeneste

Tak for sidst på gaden. Det var rigtigt godt! Glæder mig til at se og høre mere til Able. I er nemlig gode, så derfor vil jeg også gerne samarbejde med jer til hver advent til en gadegudstjeneste.
Godt nytår til jer alle!

Peder Thyssen
Korshærs- og gadepræst

Bryllup i Herrested Kirke

Vi vil sige tak for, at I medvirkede til at gøre dagen så uforglemmelig og gennemført god, som den var! Vi fik vores drømmebryllup, der blev præcis, som vi havde ønsket. Det er med slet skjult begejstring, vi udtrykker vores glæde over, at I realiserede vores drøm – nemlig at få gospel i kirken … og hvilken! I sang så fantastisk, at I ramte både os og vore gæster helt inde i sjælen!
Tusind tak alle sammen!

Grace og Sune Eriksen

 

Able Gospel Choir