Vores DNA


I Able Gospel Choir synger vi med og om glæde. Ordet gospel kommer fra det engelske ord for evangelium og betyder “det glade budskab”. Det er dét, vi lægger vægt på, og derfor er vores repertoire bredt favnende og spænder lige fra traditionelle spirituals til store pophits. Vi har ingen lange kåber og ingen Whoopi Goldberg. Til gengæld har vi en sprød skandinavisk lyd, sange fulde af håb og en masse musikalsk glæde.

Vi byder op til koncerter, fællessang, store smil og korarrangementer, som du sjældent har oplevet et gospelkor udføre. Vi fylder rummet med velklingende toner og smukke harmonier af den slags, der giver tårer i øjenkrogen og gåsehud på armene.

Vores dygtige og sprudlende dirigent, Anette Lynghøj, leder os sikkert gennem øveaftner og koncerter, og vores fabelagtige pianist, Pernille Arenfeldt, er klar ved klaveret. Når vi optræder, kan vi også bookes med bassist og trommeslager, så det rigtig kan rykke i stolerækkerne.

Able Gospel Choir kunne i 2022 fejre 20-års jubilæum, og der er stadig medlemmer, der har været med næsten helt fra begyndelsen. Vi samles hver mandag aften kl. 19.00 – 20.30 i Fredens Kirke i Odense.

For booking af koret eller mere information, kontakt os her.