Koncerter og koncepter


Er du på udkig efter en musikalsk glædesindsprøjtning til dit arrangement? Vil du overraske din kommende brud på bryllupsdagen med en kærlighedssang, sætte fut i firmaarrangementet eller peppe liv i deltagerne til generalforsamlingen? Så er Able Gospel Choir lige, hvad du søger. Able Gospel Choir er et lille kor fyldt med engagerede sangere, der leverer glæde, god energi og musik af høj kvalitet.

Vi byder op til koncerter, fællessang, store smil og korarrangementer, som du sjældent har oplevet et gospelkor udføre. Vi fylder rummet med velklingende toner og smukke harmonier af den slags, der giver tårer i øjenkrogen og gåsehud på armene.

Hvad synger vi?

I Able Gospel Choir synger vi med og om glæde. Ordet gospel kommer fra det engelske ord for evangelium og betyder “det glade budskab”. Det er dét, vi lægger vægt på, og derfor er vores repertoire bredt favnende og spænder lige fra traditionelle spirituals til store pophits. Vi har ingen lange kåber og ingen Whoopi Goldberg. Til gengæld har vi en sprød skandinavisk lyd, sange fulde af håb og en masse musikalsk glæde.

Det, vi tilbyder

Koncept-koncerter

Som noget nyt tilbyder vi koncept-koncerter. Lige nu har vi 5 konceptkoncerter, vi tager ud med. Han du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

  • “Tegnefilm/Disney og det glade budskab” – Hør de skønne sange fra tegnefilmenes univers, der fortæller om næstekærlighed og livsglæde.
  • “Musicalsange med gospelvibes” – mange af sangene fra musicalens verden har gospelmelodier eller kristne budskaber. Able Gospel Choir giver her deres versioner af de store klassikere.
  • “Sange fra danske TV-julekalendere” – hør kendte hits fra DR og TV2s julekalendere for børn og voksne gennem tiderne.
  • “Syng med” – book en koncert, hvor publikum bliver en del af oplevelsen, så hele salen løfter sig.
  • “Bryllup” – Sange fulde af kærlighed, der egner sig ekstra godt til bryllupper
  • “Historien om Gospel” – en foredragsaften med et mix af fortælling og musikalske indslag
  • “Påske- og pinsegudstjenester” – få Gudstjenesten krydret med sange, der passer til højtiden, når du lader Able Gospel Choir indgå som en del af liturgien.

TV julekalendere

Sange fra danske TV-julekalendere – hør kendte hits fra DR og TV2s julekalendere for børn og voksne gennem tiderne

 

Hør et udpluk her

Syng med

Syng med – book en koncert, hvor publikum bliver en del af oplevelsen, så hele salen løfter sig.

Lidt fra “Syng med” sommeren 23

Gospel-koncerter

En gospelkoncert med Able Gospel Choir er fyldt med en blanding af ny gospel, ældre spiritauls, og kendte sange, der udfolder det glade budskab fra evangelierne i moderne toner. Vi synger både større korværker, sange med solister og a cappella-numre, så koncerten er varieret i både stilarter og tempi.

Når vi optræder, har vi vores fabelagtige pianist, Pernille Arenfeldt, med, men vi kan også bookes med bassist og trommeslager, så det rigtig kan rykke i stolerækkerne.

Vi har sunget til alverdens forskellige arrangementer, bl.a. i kirker, på caféer, spillesteder, teaterforestillinger, store koncerter og festivaler. Vi synger også til firmaarrangementer og private fester.


Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sætte sang og musik til din idé!