Kommende arrangementer


Optagelsesprøve

Dato: 3. september 2018

Tid: 19.00-21.30

Sted: Fredens Kirke, Odense

Able Gospel Choir har i den kommende sæson plads til nye medlemmer – måske er det dig?

Mandag d. 3. september har du mulighed for at gå til optagelsesprøve, hvor korets dirigent Anette Lynghøj, pianist Pernille Arenfeldt samt korets formand Susan Ø. Jensen vil guide dig gennem aftenen. (Prøven er individuel).

Tilmelding er nødvendig, da der tilsendes noder/lydfiler på uddrag fra 3 sange, som vi forventer, at du har kigget på inden prøven.
Optagelsesprøven består af 5 dele (pkt 2 og 4 er forberedt hjemmefra). Rækkefølgen kan variere.
1) Generel informering om koret, samt mulighed for at stille spørgsmål (sammen med de andre ansøgere).
2) Selvvalgt sang (ikke nødvendigvis gospel – vælg en, du er tryg ved). Husk noder med akkorder i den rigtige toneart.
3) Able har 6 stemmegrupper, og vi afprøver, hvilken en din stemme evt. hører hjemme i.
4) De forberedte uddrag gennemgåes. Herunder kan dirigenten bede dig om fx eftersyngning og lignende, hvis hun mangler at høre noget. Du behøver ikke at kunne læse noder.
5) Rytmeprøve (klap på 2 og 4 og lignende).
Hvis du opfylder de forventede stemmekrav (du får direkte besked), får du i alt 2 prøvegange. Efter de 2 gange tager vi en opfølgende snak om din endelige optagelse i Able.
Hvis du ikke opfylder de forventede krav, får du, ud fra en faglig vurdering, at vide, hvad du skal arbejde med, for at blive klar til næste gang, der er optagelsesprøve i Able Gospel Choir.

Optagelsesprøven foregår kl. 20.30 – 21.30 og koret øver fra kl. 19.00, hvor du er velkommen til at lytte med og deltage i det omfang, det er muligt. Vi øver i Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C.

Tilmelding foregår på Ables kontaktmail: able@ablegospelchoir.dk og skal ske senest d. 27. august af hensyn til din egen mulighed for at forberede dig, samt vores planlægning. Dagen efter sidste tilmeldingsfrist, vil du modtage en mail med noder og lydfiler, så du kan forberede dig.

Vel mødt, vi glæder os til at møde dig!

Gospelworkshop

Dato: 30. september 2018

Tid: 9.00-16.00

Sted: Fredens Kirke, Odense

Able Gospel Choir arrangerer Gospelworkshop, hvor vores dygtige dirigent Anette Lynghøj vil lede dagen sammen med pianist Pernille Arenfeldt.

Dagen starter kl. 9.00, og vi slutter dagen af med en mini koncert i Fredens Kirke, hvor vi skal vise hvad vi har lært i løbet af dagen.

Able Gospel Choir vil sørge for at der er kaffe, te og kage i kaffepausen. Frokost kan købes via billetten, vælg selv hvilken sandwich du ønsker. Der er også mulighed for at købe billet uden frokost, hvis du selv ønsker at medbringe.
Af hensyn til bestilling af frokost, er det kun muligt at købe billet inkl. forplejning indtil onsdag d. 26. september kl. 22.00.

Billetpris inkl. forplejning: kr. 220,-
Billetpris excl. forplejning: kr. 195,-

Nærmere program vil blive offentliggjort på Facebook, når vi nærmer os. Link til begivenheden: http://www.facebook.com/events/304386410109147 

 

 

Able Gospel Choir