Join us


Drømmer du om at bidrage med din stemme og din musiske entusiasme til et gospelkor i særklasse?
Able Gospel Choir er et musikalsk fællesskab, der summer af glæde, god energi og humor. Vi er seriøse og ambitiøse og synger ofte flerstemmigt – helt op til seks stemmer.
Vores professionelle korleder øver os i både sang og performance, og vi sætter en ære i at synge uden noder til vores koncerter.
Koret sang de første spæde toner i 2002, og har siden taget til i styrke. Vi tæller nu ca. 25 øvede og engagerede sangere. Vi elsker at synge sammen – og vi elsker at sprede glæde med vores musik.

Able Gospel Choir

Vil du synge med?

Hvordan bliver jeg optaget i koret?
Vi har åbne koraftener og/eller optagelsesprøver en-to gange om året. Her får du muligheden for at synge med os og mærke, om vi er noget for dig. Efterfølgende kan du aflægge en sangprøve, så vi kan høre, om du er noget for os.

Klik her og se, hvornår vi har næste åbne koraften eller optagelsesprøve – eller kontakt os her.

Skal jeg være kristen for at være med?
Du behøver ikke være kristen for at synge i Able Gospel Choir. Vi går ikke højt op i religiøsitet, men er tro mod gospelånden, når vi synger ”det glade budskab” om næstekærlighed, fællesskab og venskab.

Hvem leder koret?
I spidsen for koret står korleder Anette Lynghøj og ved klaveret sidder Pernille Arenfeldt. Både Anette og Pernille er dygtige og ambitiøse og får det bedste frem i koret.
Til nogle af vores koncerter nyder vi desuden selskabet af en trommeslager og en bassist. To dygtige og erfarne musikere, der er vant til at spille sammen, og som er gode til at sætte swing i forestillingen.

Hvilke sange synger koret?
Vi synger et bredt repertoire af både traditionel og nyere gospel. Vores arrangementer er præget af swing, jazz og pop blandet med toner fra den traditionelle amerikanske gospelstil.
Se vores repertoire.

Hvor ofte øver koret?
Vi øver hver mandag kl. 19-21.30 i Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C. Vores øvelokaler ligger i menighedshuset til venstre for kirken.
Hvis du er i bil, er der mulighed for parkering i gårdspladsen til højre for kirken. Hvis du tager bussen, kan du tage bus nr. 81 fra banegården, som stopper tæt ved kirken – tjek ruteplan her.