Optagelsesprøve


Dato: 14. januar 2019

Tid: 19.00

Sted: Fredens Kirke, Odense

OBS! BINDENDE TILMELDING PÅ EMAIL NØDVENDIG.

Able Gospel Choir har i den kommende sæson plads til nye medlemmer – måske er det dig?

Mandag d. 14. januar har du mulighed for at gå til optagelsesprøve, hvor korets dirigent Anette Lynghøj, pianist Pernille Arenfeldt samt et medlem af bestyrelsen vil guide dig gennem aftenen. (Prøven er individuel).

Tilmelding er nødvendig, da der tilsendes noder/lydfiler på uddrag fra 3 sange, som vi forventer, at du har kigget på inden prøven.
Optagelsesprøven består af 5 dele (pkt 2 og 4 er forberedt hjemmefra). Rækkefølgen kan variere.
1) Generel informering om koret, samt mulighed for at stille spørgsmål (sammen med de andre ansøgere).
2) Selvvalgt sang (ikke nødvendigvis gospel – vælg en, du er tryg ved). Husk noder med akkorder i den rigtige toneart.
3) Able har 6 stemmegrupper, og vi afprøver, hvilken en din stemme evt. hører hjemme i.
4) De forberedte uddrag gennemgås. Herunder kan dirigenten bede dig om fx eftersyngning og lignende, hvis hun mangler at høre noget. Du behøver ikke at kunne læse noder.
5) Rytmeprøve (klap på 2 og 4 og lignende).
Hvis du opfylder de forventede stemmekrav (du får direkte besked), får du i alt 2 prøvegange. Efter de 2 gange tager vi en opfølgende snak om din endelige optagelse i Able.
Hvis du ikke opfylder de forventede krav, får du, ud fra en faglig vurdering, at vide, hvad du skal arbejde med, for at blive klar til næste gang, der er optagelsesprøvei Able Gospel Choir.

Optagelsesprøven foregår kl. 20.30 – 21.30 og koret øver fra kl. 19.00, hvor du er velkommen til at lytte med og deltage i det omfang, det er muligt. Vi øver i Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C.

Tilmelding foregår på Ables kontaktmail: able@ablegospelchoir.dk og skal ske senest d. 7. januar af hensyn til din egen mulighed for at forberede dig, samt vores planlægning. Dagen efter sidste tilmeldingsfrist, vil du modtage en mail med noder og lydfiler, så du kan forberede dig.

Vel mødt, vi glæder os til at møde dig!