Julekoncert


Dato: 13. december 2015

Tid: 15.00

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde. Modsat tidligere julekoncerter har vi valgt at flytte julekoncerten fra Odense Domkirke til Fredens Kirke, hvor vi tidligere har afholdt bl.a. sommerkoncert, da Fredens Kirke egner sig bedre til rytmisk musik, hvilket gør at vi i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores pianist Pernille Arenfeldt, men også vores trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam.

Riv en god times tid ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.
Inviter gerne familie og venner med – jo flere vi er, jo sjovere er det og jo mere glæde fyldes kirken med.

Praktisk info:

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter 15.00, men dørene åbnes kl. 14.30 så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken.

Pris i forsalg:
Voksne – 50 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 25 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Det vil være muligt at købe billetter igennem korets medlemmer og på billetto. Der er lidt penge at spare, hvis du vælger at købe billetten i forsalg. Køber du billetten i døren, kan du både betale kontant eller via mobilepay.

Pris i døren:
Voksne – 70 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 30 kr.
Børn under 3 år – gratis.