Book os


Er du på udkig efter en musikalsk glædesindsprøjtning til dit arrangement? Vil du overraske din kommende brud på bryllupsdagen med en kærlighedssang, sætte fut i firmaarrangementet eller peppe liv i deltagerne til generalforsamlingen? Så er Able Gospel Choir lige, hvad du søger. Able Gospel Choir er et lille kor fyldt med engagerede sangere, der leverer glæde, god energi og musik af høj kvalitet.

Hvad synger vi?

I Able Gospel Choir synger vi med og om glæde. Ordet gospel kommer fra det engelske ord for evangelium og betyder “det glade budskab”. Det er dét, vi lægger vægt på, og derfor er vores repertoire bredt favnende og spænder lige fra traditionelle spirituals til store pophits. Vi har ingen lange kåber og ingen Whoopi Goldberg. Til gengæld har vi en sprød skandinavisk lyd, sange fulde af håb og en masse musikalsk glæde.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi byder op til koncerter, fællessang, store smil og korarrangementer, som du sjældent har oplevet et gospelkor udføre. Vi fylder rummet med velklingende toner og smukke harmonier af den slags, der giver tårer i øjenkrogen og gåsehud på armene.

Når vi optræder har vi vores fabelagtige pianist, Pernille Arenfeldt, med, men vi kan også bookes med bassist og trommeslager, så det rigtig kan rykke i stolerækkerne.

Vi har sunget til alverdens forskellige arrangementer, bl.a. i kirker, på caféer, spillesteder, teaterforestillinger, store koncerter og festivaler. Vi synger også til firmaarrangementer og private fester.

Er du interesseret i en mere oplysende aften om gospel, tilbyder vi foredragsaftner. Her får du en aften med et mix af foredrag og musikalske indslag med Able Gospel Choir.
Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sætte sang og musik til din idé!

Koncept-koncerter

Som noget nyt tilbyder vi koncept-koncerter. Lige nu har vi to færdige koncepter, du kan vælge imellem.

  • “Syng med” – Book en koncert, hvor publikum bliver en del af oplevelsen med sange, der er kendte og/eller lette at synge med på, så hele salen løfter sig.
  • “Sange fra danske julekalendere” – hør de kendte hits fra DR og TV2s julekalendere for børn og voksne gennem tiderne.