Tidligere arrangementer


Julekoncert

Dato: 16. december 2018

Tid: 15.00

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Able Gospel Choir holder af traditioner, så I år inviterer vi igen til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde.

Til daglig holder vi til i Fredens Kirke, som egner sig rigtig godt til rytmisk musik, hvilket gør at vi igen i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores fantastiske pianist Pernille Arenfeldt, men også vores dygtige trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam.
Lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.

Efter koncerten er der mulighed for at få en kop kaffe eller te samt en bid kage i menighedslokalerne. Billet kan købes med eller uden kaffe/te/kage. For at det er nemt at gå til, er der tag-selv af kaffe og te (og saftevand til børnene), samt kage står på bordene.

Praktisk info

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter kl. 15.00, dørene åbnes kl. 14.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.

Pris med kaffe/te og kage:
Voksne – 145 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 75 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Pris uden kaffe/te og kage:
Voksne – 125 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 75 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Køber du billetten i døren, kan du betale kontant eller via mobilepay.

Gospelworkshop

Dato: 30. september 2018

Tid: 9.00-16.00

Sted: Fredens Kirke, Odense

Able Gospel Choir arrangerer Gospelworkshop, hvor vores dygtige dirigent Anette Lynghøj vil lede dagen sammen med pianist Pernille Arenfeldt.

Dagen starter kl. 9.00, og vi slutter dagen af med en mini koncert i Fredens Kirke, hvor vi skal vise hvad vi har lært i løbet af dagen.

Able Gospel Choir vil sørge for at der er kaffe, te og kage i kaffepausen. Frokost kan købes via billetten, vælg selv hvilken sandwich du ønsker. Der er også mulighed for at købe billet uden frokost, hvis du selv ønsker at medbringe.
Af hensyn til bestilling af frokost, er det kun muligt at købe billet inkl. forplejning indtil onsdag d. 26. september kl. 22.00.

Billetpris inkl. forplejning: kr. 220,-
Billetpris excl. forplejning: kr. 195,-

Nærmere program vil blive offentliggjort på Facebook, når vi nærmer os. Link til begivenheden: http://www.facebook.com/events/304386410109147

En sommeraften med Able

Dato: 4. juni 2018

Tid: 19.30

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Sommeren er kommet over os og det betyder masser af sol og varme. Det betyder også at Able snart går på sommerferie og som afslutning på en sæson, der har budt på nye sange og nye udfordringer, inviterer vi jer ind i Fredens Kirke til en aften, hvor vi åbner dørene for jer alle.

Vi slutter sæsonen af med en åben øveaften, som på nogle måder foregår som en koncert, hvor vi synger en masse dejlige gospelsange, men samtidig er det en aften hvor vi viser hvad vi har arbejdet med i denne sæson og derfor er der måske nogle sange, der ikke er helt færdige endnu.

Der er gratis entré, så kig forbi og nyd en aften med gospel og glæde. Tag naboen, veninden eller din kollega med under armen, vi garantere at du går ud af kirken efter koncerten med smil på læben :)

Able medvirker i ‘Hændelsen’

Dato: 30. april 2018

Tid: 19.30

Sted: Værkstedet, Odense Teater

Able medvirker i forestillingen Hændelsen (The Events) af David Greig på Værkstedet, Odense Teater.

“Vores verdenssyn udfordres, når vi møder terrorister eller massemordere. Skal vi forstå eller fordømme? Hvordan skal vi forsvare os uden at forråde os selv?

En ung mand kommer ind i kirken på den ugentlige kordag. Præsten og korlederen Claire breder armene ud og byder ham velkommen; her er plads til alle. Kort efter har den unge mand mejet hele koret ned med et maskingevær. Claire overlever, men det var som om hendes sjæl forsvandt den dag.

Desperat forsøger Claire at holde styr på sit indre kaos. Hun prøver både at forstå gerningsmanden og hans handling, samtidig med at hun er optændt af had og en trang til hævn. Hvorfor gjorde han det? Var han sindssyg? Hvad var han vred over eller bange for? Hun møder både en højreekstremist, en psykiater og den unge mands eneste ven. Claire trækker store veksler på sig selv og sit parforhold, og hun er ved at drive sig selv og sine omgivelser ud over kanten.

THE EVENTS er skrevet af den skotske teatermand David Greig med inspiration fra Breiviks massakre i Norge i 2011. Han formår at give stemme til de spørgsmål, den forvirring og ikke mindst den tvivl, som blandt andet massedrabet på Utøya har sået i den vestlige verden. På fineste vis balancerer han historien og forfalder ikke til lette svar.”

Påskegudstjeneste

Dato: 25. marts 2018

Tid: 10.30

Sted: Hans Tausens Kirke, Odense C

Able deltager med musikalske indslag ved påskegudstjeneste i Hans Tausens Kirke, Ruggårdsvej 62, 5000 Odense C

Julekoncert

Dato: 16. december 2017

Tid: 14.00

Sted: Fredens Kirke, 5000 Odense C

Julekoncert

Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde.

Vi er igen i år stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores fantastiske pianist Pernille Arenfeldt, men også vores dygtige trommeslager Daniel Sloth Olesen og på bas gæster Kaare Bjerke.

Riv en times tid ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.

Praktisk info

Tid og sted:

Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C.
Koncerten starter kl. 14.00, men dørene åbnes kl. 13.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.

Pris:

Voksne – 75 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 50 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Køber du billetten i døren, kan du betale kontant eller via mobilepay.

Julesang på Tryllebjerget

Dato: 27. november 2017

Tid: 19.00

Sted: Tryllebjerget, OUH

Traditionen tro spreder Able lidt julestemning for indlagte børn og deres forældre på H.C. Andersen Børnehospital, Tryllebjerget, på OUH.

Juletræstænding

Dato: 24. november 2017

Tid: 17.00

Sted: Skibhustorvet, 5000 Odense C

Able synger til den årlige juletræstænding på Skibhustorvet i Odense.

Jubilæumskoncert

Dato: 16. september 2017

Tid: 15.00

Sted: Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C

Able Gospel Choir fylder 15 år

… og det skal fejres! Det sker i form af et sprudlende og farverigt show, som bærer titlen “En fontæne af gospelbobler”. Able Gospel Choir leverer 1½ times musikalsk glædesindsprøjtning bestående af både traditionel og nyere gospelmusik.

Inden koncerten vil der være mulighed for at opleve korleder Anette Lynghøj afholde et mindre foredrag om gospelmusikkens historie. Efter koncerten afholder Able et mindre traktement med lidt godt til ganen som afslutning på jubilæumskoncerten. Begge dele er med i billettens pris.

Praktisk info

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 lørdag d. 16. september 2017.

Tidsplan:
Kl. 14.15 – dørene åbner
Kl. 14.30 – for de der er interesserede, afholder dirigent Anette Lynghøj et mindre foredrag og gospelmusikkens historie. Dette afholdes i tilstødende lokaler i kirken.
Kl. 15.00 – 1. halvdel af koncerten starter.
Kl. 15.45 – en lille pause.
Kl. 16.00 – 2. halvdel af koncerten.
Kl. 16.40 – koncerten er slut og der vil herefter være mulighed for en lille forfriskning i tilstødende lokaler, for de der er interesseret.

Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring kirken.

Pris:
Voksne – 125 kr. + gebyr
Børn (3-17 år) – 75 kr. + gebyr
Børn under 3 år – gratis

Billetter kan købes her eller i døren, såfremt der ikke er udsolgt.

Påskegudstjeneste

Dato: 9. april 2017

Tid: 10.30-11.30

Sted: Hans Tausens Kirke, Rugårdsvej 62, 5000 Odense C

Able Gospel Choir deltager i påskegudstjenesten i Hans Tausens Kirke. Der er gratis entré.

Julekoncert

Dato: 11. december 2016

Tid: 14.00

Sted: Fredens Kirke, Skibhusvej 162, Odense

Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde. Vi er flyttet permanent til Fredens Kirke, som egner sig rigtig godt til rytmisk musik, hvilket gør at vi i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores pianist Pernille Arenfeldt, men også vores trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam. Derudover har vi i år, som en særlig gave til publikum, Benjamin Jensen med på fløjte.

Pris i forsalg:
Voksne – 50 kr.
Børn og unge (3-17 år) – 25 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Pris i døren – kontant eller via mobilepay:
Voksne – 70 kr.
Børn og unge (3-17 år) – 30 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Riv et par timer ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.
Dørene åbnes kl. 13.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.Der vil være en pause midt i koncerten, hvor det vil være muligt at købe et stykke hjemmebagt kage og småkager, samt kaffe/te og saftevand.

Gadegudstjeneste

Dato: 9. december 2016

Tid: 16.00

Sted: Ove Sprogøes Plads, Odense

Vi holder den gode tradition ved lige og synger igen julen ind sammen med Odenses inspirerende og hyggelige gadepræst Peder Thyssen.

Vi synger nogle julesange samt et par salmer, så kom forbi og lyt/syng med, hvis du alligevel er ude og købe julegaver.

Det er sådan en dejlig måde at sprede juleglæde på.

Julesang på Tryllebjerget

Dato: 28. november 2016

Tid: 19.00

Sted: H.C. Andersen Børnehospital, OUH

Able deltager i en dejlig tradition. Som vi har gjort de sidste par år, starter vi aftenens øvegang med at mødes på Tryllebjerget på H.C Andersens Børnehospital, OUH. Her vil vi synge et udpluk af vores julesange for de indlagte børn, deres forældre og personalet. Det er så hyggeligt og vækker glæde og smil, hvilket vi naturligvis nyder. Udover at det vækker glæde, så er det naturligvis også en god måde for os, at få prøvet julerepertoiret af, som snart er helt på plads.

Sankt Hans aften på Egeskov

Dato: 23. juni 2016

Tid: 19.00

Sted: Egeskov Slot

Able Gospel Choir har i år fornøjelsen af at skulle synge på Egeskov Slot i forbindelse med fejringen af Sankt Hans aften.

Tag familien med under armen og nyd en dejlig aften med gospel, bål og forhåbentlig godt vejr.

Sommerafslutningskoncert

Dato: 13. juni 2016

Tid: 19.30

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Sommeren er kommet over os og det betyder masser af sol og varme. Det betyder også at Able snart går på sommerferie og som afslutning på en sæson, der har budt på nye sange og nyt øvested, inviterer vi jer ind i Fredens Kirke, hvor vi tidligere har holdt koncerter og som nu også er vores nye øvested.

Vi slutter sæsonen af med en åben øveaften, som på nogle måder foregår som en koncert, hvor vi synger en masse dejlige gospelsange, men samtidig er det en aften hvor vi viser hvad vi har arbejdet med i denne sæson og derfor er der måske nogle sange, der ikke er helt færdige endnu.

Der er gratis entré, så kig forbi og nyd en aften med gospel og glæde. Tag naboen, veninden eller din kollega med under armen, vi garantere at du går ud af kirken efter koncerten med smil på læben!

Påskegudstjeneste

Dato: 20. marts 2016

Tid: 10.00

Sted: Korup Kirke

Able deltager palmesøndag i Korup Kirkes gudstjeneste. Der er gratis entré og menigheden byder på kaffe i Sognegården bagefter.

Julekoncert

Dato: 13. december 2015

Tid: 15.00

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde. Modsat tidligere julekoncerter har vi valgt at flytte julekoncerten fra Odense Domkirke til Fredens Kirke, hvor vi tidligere har afholdt bl.a. sommerkoncert, da Fredens Kirke egner sig bedre til rytmisk musik, hvilket gør at vi i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores pianist Pernille Arenfeldt, men også vores trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam.

Riv en god times tid ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.
Inviter gerne familie og venner med – jo flere vi er, jo sjovere er det og jo mere glæde fyldes kirken med.

Praktisk info:

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter 15.00, men dørene åbnes kl. 14.30 så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken.

Pris i forsalg:
Voksne – 50 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 25 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Det vil være muligt at købe billetter igennem korets medlemmer og på billetto. Der er lidt penge at spare, hvis du vælger at købe billetten i forsalg. Køber du billetten i døren, kan du både betale kontant eller via mobilepay.

Pris i døren:
Voksne – 70 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 30 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Gadegudstjeneste

Dato: 11. december 2015

Tid: 16.00

Sted: Ove Sprogøes Plads, Odense

Vi holder den gode tradition ved lige og synger igen julen ind sammen med Odense’s meget inspirerende gadepræst Peder Thyssen.

Vi synger nogle julesange samt et par salmer, så kom forbi og lyt/syng med, hvis du alligevel er ude og købe julegaver.

Det er sådan en dejlig måde at sprede juleglæde på.

Det vil her være muligt at købe billetter til forsalgspris til Ables egen julekoncert søndag d. 13. december.

Julekoncert i Korup Kirke

Dato: 8. december 2015

Tid: 19.30

Sted: Korup Kirke

Able Gospel Choir afholder julekoncert i Korup Kirke. Ved denne koncert, har vi fornøjelsen af at medbringe ikke blot vores pianist, men også trommer og bas.
Der vil være gratis adgang til koncerten.

Jul på H.C. Andersen Børnehospital

Dato: 30. november 2015

Tid: 19.00

Sted: H.C. Andersen Børnehospital, OUH

Able synger julen ind for patienter, deres familier og personale på Tryllebjerget, H.C. Andersen Børnehospital på OUH.

Able ved Odense Blomsterfestival

Dato: 16. august 2015

Tid: 12.00

Sted: Flakhaven, Odense C

Able Gospel Choir har den fornøjelse at optræde ved Odense Blomsterfestival. Det er ganske gratis, så kom forbi og nyd den danske sommer, de smukke blomster og en god gang gospel.

Vi optræder på Flakhaven foran Odense Rådhus.

Sommerafslutningskoncert

Dato: 22. juni 2015

Tid: 19.30

Sted: Café Siesta, Odense C

Sommerferien banker så småt på Ables dør og det vil vi gerne fejre på utraditionel vis med en sommerafslutning, hvor vi inviterer dig til at kigge forbi og høre hvad vi har arbejdet på i denne sæson.

Café Siesta har budt os velkommen til at afholde koncerten på deres område. Der er fri entre, men I er naturligvis velkommen til at benytte jer af Café Siestas faciliteter, når I alligevel er ude og nyde sommer, sol og gospel. Der vil også være mulighed for at købe vores jubilæums CD.

Café Siesta er en lille hyggelig café, der ligger i Eventyrhaven bag Odense Domkirke.

Able Gospel Choir