Syng med os – planlagte arrangementer


Åben koraften

Kom og syng med os – en aften fyldt med energi, godt humør og glade toner. Uanset om du overvejer at blive en del af Able eller bare have en hyggelig aften sammen med andre sangglade, er du hjertelig velkommen!

Der er ingen kommende begivenheder.


Optagelsesprøve

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Able, skal du først til optagelsesprøve – men bare rolig, det er ikke farligt! Du aflægger prøve foran vores korleder, pianist og et medlem af bestyrelsen – og kun dem. Her finder vores korleder ud af, hvilken stemmegruppe du tilhører. Derudover vurderes din rytmesans, din evne til at holde en sangstemme samt muligheden for soli. Efter endt prøve får du besked af vores korleder om du er optaget.

Til optagelsesprøven skal du medbringe noder i den rigtige toneart til den sang, du vil synge. Det behøver ikke at være en gospelsang – bare noget, du har det bedst med at synge. Koret synger efter noder, men det er ikke noget krav, at du kan det.

Efter en vellykket sangprøve er du med til to øveaftener, for at se om du fungerer sammen med koret i en helhed. Herefter aftaler du og korets formand et endeligt medlemskab. Et medlemskab koster 600 kr. pr. halvår.
Kontakt os venligst for at tilmelde dig optagelsesprøven – eller tilmeld dig på vores Facebook-side.

Der er ingen kommende begivenheder.