Julekoncert


Dato: 16. december 2018

Tid: 15.00

Sted: Fredens Kirke, Odense C

Able Gospel Choir holder af traditioner, så I år inviterer vi igen til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde.

Til daglig holder vi til i Fredens Kirke, som egner sig rigtig godt til rytmisk musik, hvilket gør at vi igen i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores fantastiske pianist Pernille Arenfeldt, men også vores dygtige trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam.
Lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.

Efter koncerten er der mulighed for at få en kop kaffe eller te samt en bid kage i menighedslokalerne. Billet kan købes med eller uden kaffe/te/kage. For at det er nemt at gå til, er der tag-selv af kaffe og te (og saftevand til børnene), samt kage står på bordene.

Praktisk info

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter kl. 15.00, dørene åbnes kl. 14.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.

Pris med kaffe/te og kage:
Voksne – 145 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 75 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Pris uden kaffe/te og kage:
Voksne – 125 kr.
Børn og unge (3 – 17 år) – 75 kr.
Børn under 3 år – gratis.

Køber du billetten i døren, kan du betale kontant eller via mobilepay.